Ne verjamemo, da bi morali žrtvovati udobje v imenu stila ali izjemen dizajn v imenu funkcionalnosti. Vendar verjamemo, da je preprostost utelešenje razkošja in da bo pravi KAUCH ustvaril vaš sanjski interier.

Rodili smo se iz ljubezni med 30-letno družinsko tradicijo izdelovanja oblazinjenega pohištva in strastjo do brezčasnega dizajna. Prve korake smo naredili s preprostimi kosi pohištva, nato pa vstopili v fazo, ko smo eksperimentirali z različnimi dizajni in številnimi oblikovalci. Zdaj smo odrasli. Našli smo svojo vizijo, razblinili linije in se naučili ujeti zgodbo strank v mehkobo blaga. Cilj je udobje estetike in dotika, s pridihom šarma. Izjemni detajli in popolni šivi so naš pečat.

Tkanine so naše platno in vsakega novega KAUCHa se lotimo z brezmejno radovednostjo. Neštete možnosti oblik in barv se spreminjajo v domišljiji, dokler se v proizvodnji ne rodijo le najboljše. To je vznemirjenje ob iskanju novih načinov, s katerimi lahko ustvarimo mojstrovino, ki navdihuje dan za dnem.

Spoštovanje je vtkano v naše podjetje z vsako nitjo. Spoštovanje tradicije, narave, obrti, strank in nas samih je v središču KAUCHa. Ustvarjamo z mislijo na kakovost, z brezčasnimi dizajni in materiali, vzdržljivimi v dobrem in slabem.

Verjamemo v timsko delo. Strastno ustvarjanje z neverjetno skupino oblikovalcev je obzorje neskončnih možnosti. Skupaj odkrivamo nove pristope v izdelavi, oblikovanju in funkcionalnosti ter iskanju edinstvene zgodbe vsakega KAUCHa, ki nam prinaša največ veselja, blaženosti in uspeha.

Ustvarjamo brezčasno. Ko skrbimo za stvari, le te trajajo in želimo si, da so KAUCHi del vašega življenja še leta.