Specialisti za poslovne in stanovanjske nepremičnine

Prospera nepremičnine d.o.o. je specializirano podjetje za izpeljavo zahtevnih nepremičninskih poslov. V Sloveniji deluje od leta 2007.

Prospera ima dnevna povpraševanja kupcev in najemnikov za nepremičnine višjega ranga. V sodelovanju s partnersko firmo Fine Ljubljana Apartments doseže več tujih kupcev in najemnikov kot večina drugih nepremičninskih agencij v Sloveniji.

Podjetje uporablja direktni pristop k prodaji in oddaji poslovnih nepremičnin. Če imate na trgu poslovno napremičnino ali načrtujete tak projekt, bodo v Prosperi pripravili akcijski načrt, ki med drugim vključuje osebno konktaktiranje potencialnih kupcev in najemnikov iz njihove baze poslovnih in diplomatskih kontaktov.

Če imate v lasti stanovanjsko nepremičnino in želite zvišati donosnost, vam lahko v Prosperi priskrbijo najemnike, ki so pripravljeni plačati visoko tržno ceno. Pri tem lahko v Prosperi prevzemejo tudi podporo najemniku, tako da s svojo nepremičnino nimate nobenih skrbi ali opravkov.

Prospera lahko posreduje tudi pri ostalih nepremičninskih poslih, vendar dodaja najvišjo vrednost ravno pri transakcijah, ki so s pravnega, finančnega ali poslovno-komercialnega vidika zahtevnejše ali bolj tvegane.

Če želite dobro prodati ali oddati nepremičnino ali če ste v vlogi kupca ali najemnika in želite minimizirati pravno in finančno tveganje svojega posla, kontaktirajte Prospero za uvodno konzultacijo.

Kontakt:

Prospera nepremičnine d.o.o.
Tržaška cesta 134, Ljubljana

Elizabeta Gruden, direktorica
+386 (0)41 799 666