SPLOŠNI POGOJI

REGISTRACIJA

Prijava na Workplace Design konferenco je mogoča preko spletnega obrazca, ki se nahaja na spletni strani https://www.workplacedesign.si/slo/vstopnice, ali preko telefonskega klica na +386 1 256 43 60.

Potrebne informacije za uspešno registracijo:

  • Ime in priimek
  • organizacija
  • naziv
  • telefonska številka
  • službeni e-poštni naslov
  • oblika kotizacije (WDC Conference pass, WDC Conference Premium pass).

Imena udeležencev se lahko spremenijo kadarkoli.

KOTIZACIJA IN PLAČILO

Višina kotizacije in posebne ugodnosti so objavljene na spletni strani konference https://www.workplacedesign.si/slo/.

Na podlagi prijave vam bomo na elektronski naslov poslali predračun z navedenim zneskom in rokom plačila.

ODJAVA UDELEŽBE

Odjave sprejemamo samo pisno na naslov: marketing@kragelj.com.

Roki za odjavo ne glede na prispelo plačilo:

  • brezplačno se lahko odjavite do vključno 15.09.2023,
  • če se odjavite do vključno 22.09.2023, vam bomo zaračunali 30 % kotizacije,
  • če se odjavite po 22.9.2023, vam zaračunamo 100 % kotizacije,
  • v primeru, da vaše pisne odjave ne bomo prejeli oz., da na konferenco ne boste prišli vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti.
 

Prenos kotizacije na drugo osebo in sprememba imena je mogoča do 22.09.2023. Spremembo pošljite pisno na marketing@kragelj.com.

PROGRAM IN ORGANIZACIJA

Organizator 6. Workplace Design konference 2023 so Kragelj arhitekti d.o.o. Uradni jezik konference je angleščina. Nekatere predstavitve bodo lahko potekale v slovenskem ali drugem jeziku. V tem primeru prevod ni zagotovljen.

Organizator si pridržuje pravice do spremembe programa in govorcev ter odpovedi dogodka, kadarkoli brez predhodnega opozorila. V primeru odpovedi dogodka bodo po elektronski pošti obveščeni vsi kupci kotizacij in kupnina bo v celoti povrnjena.

Z registracijo na dogodku vsi udeleženci soglašajo, da sme organizator uporabiti vse fotografije ter avdio in video vsebine, ki bi morebiti prikazovale udeležence. Organizator si pridržuje pravico do uporabe teh materialov za promocijske namene, objave v medijih in na spletu, v raziskovalne in/ali izobraževalne namene. Udeleženci se odrečejo uveljavljanju kakršnih koli avtorskih ali drugih pravic, ki zadevajo njihovo omembo ali podobnost. Udeleženci se zavedajo, da organizator ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi nastala z objavo materialov, kjer so obiskovalci omenjeni ali prikazani.

Udeleženci se strinjajo, da jih lahko organizator kontaktira za obveščanje o dogodku.

Udeleženci se dogodka udeležujejo na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za morebitne izgubljene ali poškodovane predmete ter za morebitne poškodbe, do katerih bi lahko prišlo na dogodku.

Ljubljana, februar 2023
Kragelj arhitekti d.o.o., Cesta v Mestni log 73, 1000 Ljubljana