Arcadia Lightwear že 30 let nudi svoje znanje in usluge najbolj znanim in uspešnim slovenskim arhitektom in oblikovalcem. Od najmanjših stanovanj in razstav, do pisarn, prodajaln, športnih in turističnih objektov, ter največjih industrijskih obratov, načrtuje pšrefinjene rešitve umetne razsvetljave, ki presegajo golo funkcionalnost, da bi dodale vrednost vsem projektom, v katere so vključene.

Arcadia Lightwear s svojimi projektantskimi izkušnjami, mednarodno mrežo dobaviteljev in natančnim poznavanjem njihovih produktov, poseduje vso potrebno znanje, da zadovolji vse funkcionalnim in estetskem zahtevam vašega projekta.

Vsak projekt zahteva rešitev, ki je prilagojena tako željam naročnika, kot potrebam uporabnika in obenem zadovoljuje najvišja tehnična in estetrska merila. Kakovostno oblikovanje svetlobe lahko v prostoru hkrati ustvari udobno in prijetno vzdušje, zmanjša porabo energije, ter zviša produktivnost vseh uporabnikov. Izbor tipov svetil, njihovih pozicij in presoje njihovih interakcij, so komaj začetek tega procesa. Z razvojem vedno bolj prefinjenih in natančnih metod nadzora, postaja vsak dan bolj pomembna tudi regulacija izbranih virov svetlobe.

Zaradi vsega naštetega, v Arcadii verjamemo v močan interdisciplinaren pristop, ki nam omogoča da vam nudimo podporo pri vseh vaših potrebah vezanih na umetno svetlobo, od razvoja koncepta, do presoje učinkovitosti, skladnosti s predpisi, razvojem rešitev po meri, ter končno do izvedbe in vzdrževanja.